My Cookery Courses

My Cookery Courses

Sharing expertise and passion

Sharing expertise and passion

Do you enjoy cooking? Then sign up for our informal evening classes run by professional and friendly chefs from our partners. We would love to spend a nice evening with you.

cours de cuisine

Cactus Kachatelier by Miele

In our cookery classes, all participants make all the dishes. Our aim is for everyone to reach the end of the menu.

Professional coaches run the classes and explain any points of interest relating to products, techniques, cooking methods, sauces, seasoning etc. At the end, the whole group taste the menu produced by all the participants.

 

Subscription

The classes are held on the 1st floor of the supermarket at Windhof (1, route d'Arlon, L-8399 Windhof). In order to guarantee a cosy athmosphere, the number of participants per class is limited.


06/02 - midi Atelier pain maison : Réalisez des pains pita pour votre lunch et garnissez-les ! » Plus d'infos et inscription

13/02 - Petits plats pour mon / ma Valentin(e) : brochettes de poulet miel gingembre - Gnocchi de betteraves – carottes violettes / moelleux aux framboises » Plus d'infos et inscription

26/03 - Diner de Pâques : Blanquette de veau « revisitée » - nids de pommes de terre au légumes primeurs / marquise au chocolat » Plus d'infos et inscription

14/05 - midi Lunch aux notes italiennes : Pasta al limone et filet de poulet sous-vide et Rucola » Plus d'infos et inscription

11/06 - midi Quand le Luxembourg rencontre l’Asie : Bol Ramen du terroir luxembourgeois » Plus d'infos et inscription

25/06 - Sous le soleil de méditerranée : Kefta – humus - salade orange - crudités / inspiration baklava et fraises » Plus d'infos et inscription

17/09 - L’Inde : Poulet tikka masala - pain paratha / crème de mangue et son rocher coco » Plus d'infos et inscription

15 /10 - Viva Italia !  La pizza ! salée - sucrée » Plus d'infos et inscription

12/11 - Symphonie d’automne : mijoté de bœuf – Ballottine de choux vert - écrasée de pommes de terre aux cèpes / mille-feuilles aux poires et caramel au beurre salé » Plus d'infos et inscription

03/12 - Père Noël arrive ! Gambas géants et saint Jacques - risotto champagne - julienne de légumes - poireaux frits /  Pavlova orange et chocolat » Plus d'infos et inscription